O nama

SIRMZAD
Nešto o nama

Sirmzad je Omladinska zadruga i Agencija za zapošljavanje sa dugom i uspešnom tradicijom poslovanja. Sirmzad je osnovan davne 1992 godine, i danas iza sebe ima saradnju sa stotinama domaćih i internacionalnih kompanija, kao i zapošljavanje nekoliko hiljada kandidata.
Naša misija je zadovoljan poslodavac i uposleni kandidat.
Našim klijentima nudimo širok opseg usluga iz oblasti zapošljavanja, na teritoriji Srbije i drugih država.
Višedecenijsko iskustvo u poslovanju, u kombinaciji sa stalnim unapređenjem i usvajanjem novih tehnologija nudi širok opseg rešenja okrenutih ka postizanju Vaših poslovnih ciljeva.
Naša sposobnost da u kratkom roku, kvalitetno i po najpovoljnijim cenama svojih usluga ispuni zahteve klijenata, čini nas poželjnim partnerom lokalnih i internacionalnih kompanija.

Za kandidate

Za kandidate

Prijavom u našu bazu kandidata stičete mogućnost brzog pronalaženja adekvatnog radnog angažovanja. Prijavu možete izvršiti slanjem svoje radne biografije (CV) na našu e-mail adresu info@sirmzad.rs

Za poslodavce

Za poslodavce

U najkraćem roku odgovaramo na Vaše zahteve. Mi Vas slušamo i u potpunosti prilagođavamo naš pristup Vašim potrebama.

Sirmzad
ŠTA RADIMO?

SIRMZAD je agencija za zapošljavanje i omladinska zadruga koja nudi širok opseg usluga, iz oblasti zapošljavanja, klijentima na teritoriji Republike Srbije i inostranstva.

Sirmzad
NA ŠTA SE OSLANJAMO?

SIRMZAD se oslanja na višedecenijsko iskustvo u poslovanju, koje u kombinaciji sa stalnim unapređenjem i usvajanjem novih tehnologija nudi širok opseg rešenja okrenutih ka postizanju Vaših poslovnih ciljeva.

Sirmzad
ZAŠTO SMO POŽELJNI PARTNERI?

SIRMZAD-ova sposobnost da u kratkom roku, kvalitetno i po najpovoljnijim cenama svojih usluga ispuni zahteve klijenata, čini nas poželjnim partnerom lokalnih i internacionalnih kompanija.

Sirmzad
KADA SMO OSNOVANI?

SIRMZAD je osnovan 1992. godine i danas iza sebe ima saradnju sa stotinama domaćih i internacionalnih kompanija, kao i zapošljavanje nekoliko hiljada kandidata.